Smoked Cheddar Cookie on cutting board

Rökt cheddar & jalapeño Kakor



Det ursprungliga receptet till Shortbread ber vanligtvis om bara fyra ingredienser, smör, socker, vaniljextrakt och mjöl. Hemligheten med att göra en läcker brister använder högkvalitativt smör. När du börjar med det är variationerna oändliga. Prova detta enkla, smakfulla, 5-ingrediens cookie-recept med rökt cheddar eller någon annan rökt ost. Det är flagnigt, smörigt och ostigt, med en bit! För en annan salta brister kan du prova röda chiliflingor eller andra chili eller paprika istället för jalapeño.

Ingredients

1 kopp smör

½ kopp socker

2½ dl mjöl

1 dl rökt cheddarost, riven

½ dl jalapeñopeppar, kärnad och finhackad

Preparation

Använd en elektrisk mixer och blanda ihop smör och socker tills det är slätt.

Vispa långsamt i mjölet tills det blandas helt och har en jämn konsistens.

Blanda i den rökta cheddarosten och hackad jalapeñopeppar.

Dela kakdegen i tredjedelar. Rulla varje del till en 8 tums stock. Kyl stockarna i kylen i 2 timmar.

Värm ugnen till 350 F.

Skär varje stock i ½ tums kakaskivor som visas på bilden ovan. Du bör få cirka 16 skivor per stock. Lägg kakorna på en plåt klädd med bakplåtspapper.

Grädda i ugnen i 12 minuter. Kyl på galler.

Förbi Steve Clyka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now