Vi gör det vi älskar

På Bradley Smoker är vi stolta över att tillhandahålla den renaste röken och rökare av högsta kvalitet för att sakta röka vad du än kan tänka dig. Vi är inte först och vi kommer inte vara sist, men vi är definitivt bäst. Våra rökare är designade för att ge dig den bästa maten utan ständig övervakning.

 • Vår historia är så här: en mästare som röker mat visste ingenting om att fånga lax och frågade oss om råd. Om han ville lära sig att fånga fisk sa vi till honom att han var tvungen att lära oss hur man röker lax. Sedan delade vi kardinalregeln om fiske...fiska inte där det inte finns någon fisk. I gengäld sa han att du måste kontrollera röken, helt enkelt.

 • Med denna matrökningsprincip fast förankrad, bestämde vi oss för att göra en matrökare som gjorde just det – producerade ren, kontinuerlig rök utan behov av konstant uppmärksamhet. Det gjorde fantastisk rök, och maten som blev resultatet var inget mindre än enastående. Lokala gourmetkockar var de första att få tag på Bradley Smoker, och nu ger vi den till alla.

Jag hade "rökt" kött på min grill men ville ha en riktig rökare. Bradley Smokers är ännu enklare än jag trodde. Ställ in det och glöm det.

 • varumärke

  Som varumärke erbjuder Bradley oöverträffad kvalitet, enkelhet och konsekvens. Vi har funnits ganska länge men fortsätter att ta med den senaste tekniken med den bästa smaken. Vi älskar det vi gör och gör det vi älskar.

 • Mission & vision

  Bradleys uppdrag har alltid varit att ge dig en rökare som levererar den bästa rökta maten till ditt bord. Sedan 70-talet har vi arbetat för att erbjuda alla de bästa röksmakerna som möjligt, ett brett urval av produkter och bekvämligheten med automatiska matningsbisketter. Vår vision är att vara företaget alla går till för en rökare, och där människor kan upptäcka den vackra smaken av rökt mat utan att behöva göra det arbete en vanlig rökare tar.

 • Uppskattad

  1986

  40 år. av erfarenhet

  Från dag ett till allt som kommer, förbättrar vi alltid vad vi gör.

 • Över

  1,5 miljoner

  Rökare sålda

  Från rökare som älskar att vara utomhus till hemmakockar, det finns en rökare för alla.

 • Exakt

  16

  Läckra smaker

  Från lönn till karibiska bisquetter, det finns så många val.

gemenskap

Inget slår att föra människor samman över en läcker rökt måltid. Öppna kylarna och få igång drinkarna, dela några historier och gå med i Bradley Smoker Community. Du hittar ett bra ställe att dela med dig av dina erfarenheter, recept, knep och förhoppningsvis några tips för att lyfta ditt rökspel.