Retur- och återbetalningspolicy


Om du är missnöjd med en vara vill vi snabbt åtgärda problemet. Kontakta oss så snart som möjligt för att diskutera ditt problem.

DIN RÄTT ATT RETURNERA VAROR INOM FJORTON DAGAR EFTER mottagandet

Du kan utöva din rätt att avboka utan någon anledning, inom fjorton dagar efter mottagandet. Du har då ytterligare fjorton dagar på dig att ordna med returen av varorna till oss. När vi har tagit emot varorna kommer vi att återbetala köpkostnaden, exklusive eventuell fraktkostnad, och minus eventuella kostnader för hämtning och retur som vi kan ha kommit överens om att organisera för din räkning.

DIN RÄTT ATT RETURNERA DEFEKT VAROR INOM TREDTIO DAGAR efter mottagandet

I händelse av att varor är felaktiga, så vill vi mycket gärna ha möjligheten att åtgärda saker och ting, och kontakta oss så att vi kan göra vårt allra bästa.

Du har rätt att returnera felaktiga varor inom trettio dagar efter mottagandet och om du vill göra detta vänligen meddela oss så ordnar vi varorna som ska hämtas, eller om det gäller mindre föremål be dig skicka dem till oss . När vi har mottagit varorna kommer vi glatt att återbetala kostnaden för varorna inklusive kostnaden för leverans och kostnaden för att varorna returneras till oss.

ÅTERBETALNINGAR

När vi gör en återbetalning sker det vanligtvis på samma sätt som i den ursprungliga betalningen. Till exempel kreditkort, banköverföring.

OM DU UPPTÄCKER ETT FEL EFTER TRETIO DAGAR EFTER KOTOT

Dina varor täcks av vår garanti mot tillverknings- och tillverkningsfel inklusive väsentliga materialfel. Vi samarbetar med dig för att rätta till felet och förhoppningsvis är du snabbt redo att svänga igen!

EFTERLEVANDE

Dina rättigheter som beskrivs ovan är enligt Consumer Rights Act 2015.