Jim Beam Smoked Black Beans and Corn recipe

Jim Beam rökt Svarta bönor och majs



En hälsosam och stor smakande måltid för att servera fyra. Whisky Oak Wood förbättrar smaken och lukten.

Ingredients

1 pund bacon, skuren i små bitar

2 lökar, tärnade

4-6 jalapenopeppar, kärnade ur och fint tärnade

2 burkar svarta bönor, sköljda och avrunna

2 burkar majs, avrunna

1 1/2 kopp farinsocker

2 1/2 dl ketchup

2 msk Worcestershiresås

1/4 kopp Jim Beam bourbon

1 tsk salt

1 tsk vitlökspulver

2 tsk chilipulver

1/2 tsk senapspulver

1/2 tsk cayennepeppar

1/2 tsk svartpeppar

Preparation

Stek baconet i en stekpanna på medelvärme tills det är genomstekt och det börjar bli knaprigt. Häll av ungefär hälften av fettet och tillsätt lök och jalapenopeppar. Koka, rör om ofta, tills lök och paprika är mjuka. Avsätta.

Ställ in rökaren på 250-275 F med Jim Beam träbisquetter.

Blanda ihop resterande ingredienser i en stor skål och rör ner bacon, lök och jalapenopepparblandningen. Bred ut i en stor folielasagnepanna eller annan bricka som kan gå i rökaren.

Placera lasagnepannan på ett rökgaller och sätt gallret i Bradley-smokaren. Rök i ca 3 timmar. Såsen ska börja tjockna lite och avge en underbar doft. Rör om en eller två gånger under rökprocessen.

Whisky
Ek

Whisky Oak Bisquettes för Bradley Smokers

Speciellt skapad för att ge en distinkt smak till alla rätter. Passar bra med rött kött, fläsk, fisk (särskilt lax) och tungt vilt.

Shop Now