Plate of jalapeno poppers

Rökt ostliknande Bacon jalapeño PoppersreceptProva detta rökt ostiga bacon jalapeno poppers recept. Sedan, poppa några av dem i munnen och känna brännskadorna. Bacon, ost och jalapeños - Vad är det inte att älska?

Det kommer att vara lite svårt att få Jalapenos att stå i slutet, men vi ger dig instruktioner om det också. Använd trä av preferens för att röka dem, men lönn. Hickory eller Pecan kommer att fungera bra.

Ingredients

10 Jalapeñopeppar

⅔ Kopp färskost

⅔ Kopp riven cheddarost

¼ kopp lök - finhackad

1 tsk chilipulver

½ tsk vitlökspulver

½ tsk salt

10 skivor bacon - kokta och sedan smulade

6-9 Bradley Smoker träbisquetter

Preparation

Gör ostfyllningen genom att blanda färskost, cheddarost, lök och kryddor. Rör i lite av baconsmulan, spara lite till toppingen.

Kärna ur jalapenopepparn.

Fyll paprikorna med ostblandningen och toppa med resterande baconsmula. Lägg dem i ett jalapenoställ/ställ så att de står upp. Placera stativet/stället på ett Bradley Smoker-ställ

Ställ in rökaren på 250ºF med valfria träbisketter (Pecannöt, lönn eller hickory fungerar utmärkt).

Rök poppers i 2-3 timmar, beroende på vilken nivå av rökt smak du vill ha.

Obs: För att röka jalapenopopparna måste du använda ett speciellt poppersställ eller skapa en hållare för dem. Jag använde en lasagnepanna i aluminium genom att skära korsmärken i den nedre delen av pannan, som ses på bilden ovan. Vik ner hörnen på skärmärkena för att skapa hål som är tillräckligt stora för att hålla paprikorna upprätt medan du röker.

Pekannöt
 Trä

Pecanbisquetter för Bradley Smokers

Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.

Shop Now