Rökt Majs på kolven
Servera som en hälsosam sidorätt eller som en huvudrätt för dina vegetariska vänner. Hur som helst, rökt majs på kolven är utsökt. Använd pekannedrä för en bättre smak.
Ingredients
6 ax av majs
För Cajun Compound Smör:
½ kopp osaltat smör, i rumstemperatur
Skal från 1 lime
2 msk cajunkrydda
2 tsk paprika
¼ tsk svartpeppar
Nypa salt
Bradley Flavor Bisquettes – Pecannöt
Preparation
Dra bort många lager av skalet, lämna ett eller två lager som täcker alla sidor av majsen. Detta kommer att hålla majsen från att torka ut samtidigt som röken kan tränga in.
Klipp av ca 1 tum från änden till änden av kolven (änden som siden visar).
Förvärm rökaren till 225°F med Pecanbisquettes.
Placera axen i rökaren och rök i 2 timmar.
Blanda ihop ingredienserna till Cajun-blandningssmör.
Ta bort från rökaren och häll med Cajun-blandningssmör.
Recept av: Lena Clayton
Pekannöt
Trä
Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.
Shop Now