Smoked Corn on the Cob

Rökt Majs på kolven



Servera som en hälsosam sidorätt eller som en huvudrätt för dina vegetariska vänner. Hur som helst, rökt majs på kolven är utsökt. Använd pekannedrä för en bättre smak.

Ingredients

6 ax av majs

För Cajun Compound Smör:

½ kopp osaltat smör, i rumstemperatur

Skal från 1 lime

2 msk cajunkrydda

2 tsk paprika

¼ tsk svartpeppar

Nypa salt

Bradley Flavor Bisquettes – Pecannöt

Preparation

Dra bort många lager av skalet, lämna ett eller två lager som täcker alla sidor av majsen. Detta kommer att hålla majsen från att torka ut samtidigt som röken kan tränga in.

Klipp av ca 1 tum från änden till änden av kolven (änden som siden visar).

Förvärm rökaren till 225°F med Pecanbisquettes.

Placera axen i rökaren och rök i 2 timmar.

Blanda ihop ingredienserna till Cajun-blandningssmör.

Ta bort från rökaren och häll med Cajun-blandningssmör.

Recept av: Lena Clayton

Pekannöt
 Trä

Pecanbisquetter för Bradley Smokers

Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.

Shop Now