Boston Baked Beans

Rökt Boston-stil godis- “ized” Bakade bönor Recept



I flera år brukar jag göra Boston bakade bönor till det hårda sättet. Du vet vad jag menar. Genom att gå igenom de torkade bönorna som letar efter små stenar och dåliga bönor. Då var det att över natten blötläggning osv.

En dag stötte jag på ett märke av bakade bönor som jag kände att jag kunde arbeta med. Nu har jag två recept för dessa typer av bönor. Den ena är en tyngre icke-rökt Boston-godis- "Ized" böna. Den andra är lättare men det är "rökt." Receptet nedan är för den rökt/ lättare bönan.

Om du är i Texas Style BBQ -bönor, är dessa inte för dig.

Denna bönor kommer att ha en lätt röksmak. Liksom en söt liten accent. För många år sedan gjorde jag 50 liter för ett bröllop utanför. Det fanns inte en bra gallon kvar att ta hem.

Njut av!
Gammal

Ingredients

1 kopp packat mörkt farinsocker

6 oz melass

4 oz lönnsirap – bärnsten

56 Oz bush gammal stil original bakade bönor

1 msk gul senap

2 tsk torr senap

1 pund kvalitetsbacon

1 Bra storlek lök. Gul eller vit - INGEN SÖT lök

Preparation

Ta ca 60% av kilot bacon tillsammans med löken som skalas och skärs i 6 bitar.

Placera dem i din rökare och rök med Maple i 2 timmar. Boxtemperatur 225°F.

Skiva det rökta baconet och löken i lagom storlek.

Tillsätt alla andra ingredienser.

Blanda tills du är säker på att farinsockret är helt upplöst och färgen är enhetlig.

Ta resterande (icke-rökt) bacon och täck överkanten av bönorna.

Sätt in i förvärmd ugn 350 °F. Grädda i 1 till 1½ timmar.

Rör om dina bönor. Blanda ihop dem ordentligt. Det är här du kan förlora det genom att överkoka bönorna. Det finns inget värre än att ha en "godisad" uttorkad böna.

Var 15:e minut, rör om bönorna igen men du ska också "testa" såsen var 15:e minut:

Ta bort lite av såsen och lägg den i en glasskål och låt den svalna.

Bred ut den på skålens sidor, vänd skålen på sidan och om såsen inte rinner ner är bönorna färdiga.

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now