Rökig Avokado
Dessa rökiga fyllda avokado är en av min familjs favorit aptitretare. Jag blev inspirerad en dag när jag gick till min lokala livsmedelsbutik och de hade en försäljning på avokadon. Jag fick precis min nya rökare och jag hade ett ögonblick. Jag tittade på min rökare och sedan tillbaka på påsen med avokadon som låg på min räknare. Jag tänkte för mig själv vad som kunde gå fel med rökiga fyllda avokadon. Jag hade så rätt, du kan inte gå fel med dessa… .. Varje familj som samlar in detta är en favorit och ett måste på vårt bord.
Ingredients
4-6 avokado
5 salladslökar
4 msk strimlad cheddarost
½ Block färskost
⅓ Kopp ströbröd
1 msk. Bone Suckin' Sauce Grönsakskrydda
Bradley Smoker Inställningar:
Tillagningstid: 60 minuter
Röktid: 60 minuter
Koktemperatur: 230ºF
Träbisquettesmak: Mesquite
Preparation
Förinställa Bradley Smoker till de listade inställningarna.
Skölj avokadon under kallt vatten och skär dem på mitten.
Ta ut kärnan i avokadon (Var försiktig om du väljer att använda något vasst föremål).
Tillsätt färskost och brödsmulor i en mixerskål. Mixa ihop i ca 15 sekunder.
Fyll varje avokadohål med 1 msk. färskostblandning och strö cheddarost ovanpå.
Skölj salladslöken under kallt vatten och skär löken i tunna skivor. Tips: Du kan hacka den gröna stjälken och lägga den ovanpå för extra smak. Strö ett par skivor ovanpå avokadon jämnt.
Toppa varje avokado med grönsakskrydda.
Rök i 60 minuter och servera omedelbart.
Njut av!
Recept av: Moody Foodie Tulsa
Mesquite
Trä
Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.
Shop Now