alt="boston beans"

Rökt Bostonbönor Recept



Följ dessa enkla instruktioner för att förbereda rökt Boston -bönor. Du kommer att använda marinbönor, melass, brunt socker och andra kryddor för att skapa en underbar smak.

Ingredients

½ Pound bacon - tunt skivad

2 lökar - tärnade

1 paprika (röd, orange, gul) - tärnad

3 burkar marinblå bönor, avrunna (eller 3 dl torra bönor blötlagda över natten och sedan puttrade i 1-2 timmar tills de är mjuka)

2½ Cups ketchup

¼ Kopp melass

1 kopp farinsocker

2 msk Worcestershiresås

1 tsk salt

1 tsk vitlökspulver

1 tsk chilipulver

½ Tsk senapspulver

½ Tsk svartpeppar

Preparation

Ställ in Bradley Smoker på 250ºF, med valfritt trä (jag använder hickory eller mesquite för dessa bönor).

Koka bacon, lök och tärnad paprika i en stekpanna, bara tills löken börjar bli mör och mycket av fettet kokat ur baconet. Häll av det mesta av baconfettet, behåll cirka 2-3 matskedar.

I en stor skål, vispa ihop ketchup, melass, farinsocker, Worcestershiresås och kryddor tills det blandas.

Rör i marinblå bönor, bacon och lökblandningen, och reserverat baconfett med såsen, tills allt är täckt av såsen.

Häll i en gryta engångsform av aluminium.

Rök bönor i 2-3 timmar.

Förbi: Steve Cylka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now