Smoked Potatoes Recipe

Rökt Potatisar Recept



Om du letar efter en enkel sidorätt att göra för din familj och vänner; Sök inte mer. Rökt potatis smakar som ingen annan potatis där ute. Jag använder det här enkla receptet för att imponera på min familj när vi är på humör för potatis. Att röka potatis är som din favorit underströja som du aldrig kommer att bli av med i din garderob. Du kan klä dem upp eller ner, men i vilket fall som helst kommer de att lämna dina gäster som vill ha mer. I mitt recept använder jag en Bradley -rökare (elektrisk rökare) så att jag kan uppnå den perfekta röksmaken.

Ingredients

6 rödbruna potatisar

5 msk olivolja

2 tsk havssalt

Toppings:

6 msk smör

6 msk gräddfil

6 Msk strimlad Coby jack ost

1 tsk gräslök

Bradley Smoker Inställningar:

Koktid: 2 timmar minuter

Röktid: 2 timmar

Koktemperatur: 230ºF

Träbisquettesmak: Mesquite

Preparation

Värm din rökare till 230ºF och ställ in veden att röka i 2 timmar. Jag använde Mesquite-ved till min rökta potatis.

Rensa bort potatisen under vatten och torka av den.

Stick hål i din potatis med en gaffel på varje sida så att potatisen inte exploderar i din rökare.

Belägg varje potatis med olivolja på skalet (detta hjälper potatisen att behålla fukten).

Strö varje potatisskal med havssalt (en del kommer att falla av och det är okej)

Det är dags att röka! Lägg potatisen på din Bradley Smoker och koka i 2 timmar eller tills du enkelt kan sticka hål med en gaffel.

Lägg till dina pålägg som du väljer. Jag använde smör, gräddfil, riven ost, hemgjord BBQ-sås och hackad gräslök. Lägg tillbaka i rökaren i 5 minuter eller tills osten smält.

Njut av!

Recept av: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now