Smoked Brussel Sprouts Recipe

Rökt Brysselkål



Skäm bort sig till de oemotståndliga smakerna från dessa rökt rosenkål som är en perfekt blandning av rökning och ömhet. Med en enkel smaksättning och en dropp av balsamisk glasyr, toppad med krämig lamm chopperost, är varje bett en spräng av smakrik glädje som gör att du vill ha mer.

Ingredients

10 brysselkål

2 msk olivolja

Krydda

1 tsk havssalt

1 tsk färskmalen peppar

2 msk balsamvinäger

2 msk smör

Creamline lammhackost

Använd utrustning:

P10 Bradley Smoker

Bradley hopfällbart rökbord

Bradley smoker non-stick silikonmattor

Bradley Smoker verktyg

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Inställningar:

Trä: Öl

Temperatur: 226ºF (107.8°C)

Röktimer: 60 minuter

Timer: 120 minuter

Preparation

Ställ in Bradley Smoker på inställningarna ovan.

Tvätta och skär brysselkålen på mitten eller i fjärdedelar.

I en medelstor skål tillsätt brysselkålen, olivolja, salt, peppar, smält smör och blanda.

Ställ de belagda brysselkålen på rökgallret och placera dem i rökaren. Ställ in en timer på 70 minuter.

Rök brysselkålen tills de är mjuka (testa med gaffel), koka i ytterligare 10 minuter om det behövs.

Ställ brysselkålen åt sidan för att svalna ett par minuter. Ringla över varje brysselkål med balsamicoglasyren, riv ost ovanpå groddarna och njut!


Recept av: MoodieFoodieTulsa

Öl
Trä

Ölbisquetter för Bradley Smokers

Ölbisquetter för humleinfunderad rökt mat. Perfekt till nötkött, kyckling, revben eller korv.

Shop Now