Pumpasoppa Recept
Värm upp i höst med en tröstande skål med rökt pumpa soppa, tillverkad med P10 Bradley -rökaren och en blandning av uppvärmningskryddor som kummin och chipotle chilipulver. Rökt pumpa massa, lök och morötter sjunkade i vegetabilisk buljong och blandades till en smidig konsistens - detta recept är den perfekta balansen mellan rökig, söt och kryddig.
Ingredients
½ pumpa
2 lagerblad
2 gula lökar
3 morötter hackade
4 dl grönsaksbuljong
1 tsk salt
1 tsk peppar
1 tsk mald spiskummin
1 tsk chipotle chilipulver
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker hopfällbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmattor
Bradley Smoker verktyg
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Inställningar:
Bisquette: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF (107.8°C)
Röktimer: 46 minuter
Timer: 46 minuter
Preparation
Ställ in Bradley Smoker till listade inställningar.
Lägg till ½ pumpa, morötter och lök på rökstället och rök. Ta bort efter 45 minuter.
Skär ur pumpamassan (använd bara fruktköttet) och hacka löken i små bitar.
Tillsätt pumpamassan, hackad lök, hackade morötter, grönsaksbuljong, salt, peppar, mald spiskummin, chipotle chilipulver i en stor gryta och låt puttra tills grönsakerna mjuknat (cirka 30 minuter).
Använd ett emulgeringsmedel och blanda alla grönsaker till en slät konsistens.
Valfritt - Om du gillar dina soppor mer av en flytande konsistens kan du följa detta steg. Använd en sil och häll soppan i silen för att dra ut fruktköttet.
Njut av!
Recept av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa
Hunters
Blandning
Infunderad rosmarin, timjan och svartpeppar med vår bisquette av lönnträ med viltkött, fågel, fisk, lamm, nötkött och grönsaker.
Shop Now