Pumpkin Soup Recipe

Pumpasoppa Recept



Värm upp i höst med en tröstande skål med rökt pumpa soppa, tillverkad med P10 Bradley -rökaren och en blandning av uppvärmningskryddor som kummin och chipotle chilipulver. Rökt pumpa massa, lök och morötter sjunkade i vegetabilisk buljong och blandades till en smidig konsistens - detta recept är den perfekta balansen mellan rökig, söt och kryddig.

Ingredients

½ pumpa

2 lagerblad

2 gula lökar

3 morötter hackade

4 dl grönsaksbuljong

1 tsk salt

1 tsk peppar

1 tsk mald spiskummin

1 tsk chipotle chilipulver

    Använd utrustning:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker hopfällbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikonmattor

    Bradley Smoker verktyg

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen en

    Bradley Smoker Inställningar:

    Bisquette: Hunter's Blend

    Temperatur: 226ºF (107.8°C)

    Röktimer: 46 minuter

    Timer: 46 minuter

    Preparation

    Ställ in Bradley Smoker till listade inställningar.

    Lägg till ½ pumpa, morötter och lök på rökstället och rök. Ta bort efter 45 minuter.

    Skär ur pumpamassan (använd bara fruktköttet) och hacka löken i små bitar.

    Tillsätt pumpamassan, hackad lök, hackade morötter, grönsaksbuljong, salt, peppar, mald spiskummin, chipotle chilipulver i en stor gryta och låt puttra tills grönsakerna mjuknat (cirka 30 minuter).

    Använd ett emulgeringsmedel och blanda alla grönsaker till en slät konsistens.

    Valfritt - Om du gillar dina soppor mer av en flytande konsistens kan du följa detta steg. Använd en sil och häll soppan i silen för att dra ut fruktköttet.

    Njut av!

    Recept av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa

    Hunters
     Blandning

    Hunters Blend Bisquettes för Bradley Smoker

    Infunderad rosmarin, timjan och svartpeppar med vår bisquette av lönnträ med viltkött, fågel, fisk, lamm, nötkött och grönsaker.

    Shop Now