Stuffed and Smoked Mushroom Caps Recipe

Fylld och rökt Svamphatt Recept



Letar du efter en välsmakande och hälsosam aptitretare? Våra fyllda och rökt svamphattsrecept har mjuka svamphattar fyllda med en läcker blandning av ost och sedan långsamt rökt för en rökig, tillfredsställande smak som gör att du vill ha mer.

Ingredients

Svampar - stjälkar borttagna

Rökt vitlök:

1 stort vitlökshuvud

1 msk extra virgin olivolja

Preparation

Svampar:

1. Värm rökaren till 320ºF (160ºC). Finhacka hälften av stjälkarna

2. Kombinera hackade svampstjälkar, fyllningsblandning, ost, smör och lök i en skål.

3. Blanda tills det är väl blandat.

4. Häll ca 1 tsk svampblandning i varje svamplock.

5. Lägg dem på en osmord plåt.

6. Rök i 12 minuter eller tills den är helt uppvärmd. Servera dem medan de fortfarande är varma.

Rökt vitlök:

1. Värm rökaren till 225ºF (107ºC).

2. Skär toppen av vitlökshuvudet, lägg den på en bricka i din rökare och ringla över 1 msk olivolja över vitlöken

3. Lägg vitlöken i rökaren i 45 minuter. När vitlöken är mjuk och brun är den klar.

4. Låt vitlöken svalna och ös sedan ur hälften som ingrediens i ett recept. Det är också ganska bra att bara blanda det med salt och breda det på lite knaprigt bröd.

Recept av: Marc är på grillen