Rökt Svamphatt
Smoked Mushrooms Caps är ett enkelt recept och det kommer att ge elegans till varje måltid. Rökt svamp fyllda med rökt korv, vad kan gå fel?
Ingredients
12 medelstora svampar, stjälkarna borttagna
2-3 italienska korvar (varierar beroende på storlek på svamp och korv)
12 kuber extra gammal cheddar (½ tum kuber)
¼ kopp BBQ-sås
Bradley Flavor Bisquettes – Äpple, körsbär, lönn
Preparation
Krama ur det råa korvköttet ur tarmen. Tryck ner lite korvkött i var och en av svamplocken.
Tryck ner en tärning extra gammal cheddar i korvköttet i varje svamplock.
Pensla med BBQ-sås.
Placera svamplocket på ett Bradley Smoker-ställ.
Ställ in rökaren på 250°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (äpple, körsbär eller lönn fungerar utmärkt).
Rök svamplocken i 2-3 timmar.
Recept av: Steve Cylka
Äpple
Trä
En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.
Shop Now