Mexican Smoked Carrot and Corn Soup

Mexikansk rökt Morot och majs Soppa



Sommarsoppa? Absolut! Lättare på midjan för den strandkroppen, lättare i sinnet för ett mördare enkelt recept! Vilket sätt till stranden?! Följ killen som äter soppan!

Ingredients

2 kg morötter - skalade och skär i tummestora bitar

½ Rödlök - stora rundlar

½ vit lök - stora rundlar

3 vitlöksklyftor

1 majskolv - skalad

4 koppar grönsaksfond

1 msk gurkmeja

Salt och peppar

1 Guajillopeppar - stjälken borttagen

½ tsk spiskumminpulver

1 Chili med Adobo sås

1 tsk oregano

½ kopp vatten

    Garnering:

     Krossade tortillachips

    Gräddfil

    Morotsskivor

    Majs

    Persilja

    Vit lök

    Avokado

    Preparation

    Ladda din Bradley Smoker med chili spiskummin bisquettes och förvärm till 270ºF (132.2°C). Ta de första 5 ingredienserna och förbered dem och lägg dem på ett galler. När rökaren är varm, placera hyllorna i och rök i 1 till 1½ timmar, beroende på hur mycket rök du vill ha på grönsakerna!

    Tillsätt allt annat utom ½ kopp vatten i en kastrull. Låt sjuda lätt. När grönsakerna har rökt klart, ta dem från rökaren och lägg dem i din gryta med allt annat. Sjud tills morötterna mjuknat (ca 30 min). Ta bort från spishällen och låt svalna.

    Tillsätt allt i en mixer och mixa bort. Vill du ha en extra slät soppa, sila genom en finmaskig sil och mixa igen. Du kan lägga till lite vatten om soppan är för tjock för dig. Garnera med vad du vill och servera!

    Recept av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen

    Chili spiskummin
    Blandning

    Chili Cummin Bisquettes för Bradley Smoker

    Chili spiskummin bisquettes ger en varm rökig smak med en liten kick till din mat. Passar bra med nötkött, fläsk, fågel och grönsaker.

    Shop Now