Hur man gör saltskorpa Bakad potatis
Det kan vara grundläggande, men det är allt annat än! En enkel och lätt att göra sidorätt som är krispig på utsidan och fluffig på insidan.
Ingredients
6 rödbruna potatisar
1 msk kosher salt
3 msk rapsolja
Smör
Bacon bitar
Preparation
Lägg den tidigare rengjorda och skivade potatisen i en stor skål och täck dem med rapsolja. Strö sedan över saltet kraftigt.
Ställ in din rökare på 320°F (160°C) och förvärm den i 15 minuter.
Lägg potatisen på gallret och rök den i 60-75 minuter eller tills den är mjuk i mitten (testa med en gaffel). Du kan använda mesquite bisquettes för detta recept.
Servera den med dina favoritpålägg. Vi rekommenderar smör och baconbitar!
Mesquite
Trä
Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.
Shop Now