How to Make Smoked Tomato Appetizer

Hur man gör rökt Tomat aptitretare



I den här videon röker Joe några tomater och förvandlar dem till en mycket välsmakande rökt tomatförrätt.

Ingredients

8 Tomater

1 liten tärnad lök

4 vitlöksklyftor

Salt och peppar

Timjan

Balsamvinäger

Extra virgin olivolja

Preparation

Ta ut kärnan av tomaterna med en kniv.

När du har tagit ut kärnan, skiva varje tomat i fjärdedelar och fortsätt att ta bort fröna från tomaterna.

Lägg dina tomater på ett galler och strö över dem med kosher salt och peppar.

När dina tomater är i rökaren, sätt temperaturen till 250ºF (121ºC), sätt tillagningstiden i 1 timme och 30 minuter och röktiden i 1 timme. Lägg till fyra hickory bisquetter längst ner.

Medan tomaterna ryker, häll olja i en stekpanna och tillsätt tärnad lök, vitlök och timjan.

När din vitlök, lök och timjan ger en gyllenbrun färg, stäng av pannan.

När dina tomater är rökta, ta fram dem och puré dem i en matberedare. Tillsätt balsamvinäger när tomaterna är mosade.

Blanda dina mosade tomater med lök, vitlök och timjan i stekpannan och tillsätt ytterligare två bitar timjan.

Låt din tomat-, vitlök-, lök- och timjanblandning fortsätta sjuda på stekpannan i 30 minuter.

När 30 minuter är över kan du njuta av dina tomater på en kex eller ensam!

Recept av: Röker med Joe

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now