How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers

Hur man gör krispiga rökta Jalapeño Poppers



Dessa rökta jalapeño poppers är perfekta aptitretare för en speldag!

Ingredients

12 medelstora jalapeños

8 Unse färskost - mjukad

1 kopp cheddarost

12 skivor bacon - halverad

Kosher salt och svartpeppar

Preparation

Förvärm din rökare till 180°F (82°C).

Dela jalapeños på mitten på längden och skrapa ur eventuella frön med en liten sked.

Blanda färskost, cheddarost och salt och peppar efter smak i en medelstor skål.

Fyll varje jalapeñohalva med denna blandning. Varva varje med en halv skiva bacon, säkra med en tandpetare. Lägg dem på en bakplåt.

Rökte jalapeños i 30 minuter. Du kan använda mesquite bisquettes för detta recept.

Ta bort dem från rökaren, du ska avsluta receptet på grillen. Förvärm din grill till 320°F (160°C). Koka poppers tills baconet är tillagat till önskad form, cirka 30 minuter till. Servera dem varma.

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now