Double Smoked Potato

Dubbelrökt Potatisar Recept



Detta dubbla rökt potatisrecept är något annat, på grund av de läckra rökiga smakpotatisen får från rökning.

Allt du behöver göra för att förbereda detta recept är att röka/laga potatis i 3 timmar med hickory -bisquetter. Fyll dem och tillbaka till rökaren i ytterligare 30 minuter, bara för att smälta osten.

Ingredients

4 rödbruna potatisar

2 msk olivolja

1 kopp riven Monterey Jack Cheddar (och lite extra till topping)

1-2 msk jalapeños, urkärnade och tärnade

4 oz. Gräddost, uppmjukad

3 msk smör, mjukat

3-4 salladslökar, skivade

6 skivor bacon, stekt och smulat

¼ kopp kraftig vispgrädde

2 tsk vitlökspulver

Salt peppar

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Förvärm rökaren till 240°F med Hickory Bisquettes.

Tvätta och torka potatisen.

Gnid in potatis med olivolja.

Rök i 3 timmar i förvärmd rökare eller tills de är mjuka

Skär potatisen på mitten.

Ta bort insidan av potatisen från skalet. Se till att lämna lite av köttet så att de är tillräckligt robusta för att hålla fyllningen.

Mosa potatisen med resterande ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Fyll potatisskal med fyllning och toppa med lite extra ost.

Lägg potatisen på en ugnsplåt och sätt tillbaka den i rökaren i ytterligare 30 minuter.

Recept av: Lena Clayton

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now