alt=tasso style pork chops

Tasso -stil botad och rökt Fläskkotletter Recept



Detta recept ger dig steg för steg för att röka fläskkotletter tasso -stil. Vi vet förmodligen alla (och kanske kärlek) Tasso Ham. Genom att följa det här receptet kommer du att göra fläskkotletter botade Tasso -stil. Tasso härdning ger din mat den fina kryddig sparken på grund av en mängd olika paprika som används.

Ingredients

2 ½ pund benfria fläskkotletter

1 ½ msk Bradley Sugar Cure

2 msk paprika

1 msk lökpulver

1 msk vitlökspulver

1 tsk salt

1 tsk mald svartpeppar

1 tsk cayennepeppar (mer eller mindre beroende på önskad värmenivå)

½ tsk mald vitpeppar

1 msk socker

Preparation

Strö Bradley sockerkuren på fläskkotletterna. Se till att kuren gnuggas på alla sidor av köttet.

Lägg fläskkotletter i en stor fryspåse eller livsmedelssäker vakuumförseglingspåse.

Låt fläskkotletterna stå i kylen i 2 dagar. Vänd på fläskkotletterna två gånger om dagen och massera dem genom påsen.

Efter härdning i kylen sköljer du fläskkotletterna noggrant under kallt vatten.

Lägg köttet på en plåt och ställ tillbaka i kylen några timmar. Detta torkar utsidan av köttet vilket förbättrar rökprocessen.

Gör Tasso-kryddan genom att blanda ihop resterande ingredienser. Gnid in kryddningen över hela fläskkotletterna.

Ställ in rökaren på 225ºF med hjälp av lönnträbisquetter.

Lägg fläskkotletterna på rökställ.

Rök fläskkotletterna tills de når en innertemperatur på 155ºF.

Ta bort Tasso-fläskkotletterna från rökaren och låt dem svalna till rumstemperatur.

Dessa kan hackas upp och läggas till jambalaya, gumbo, Étouffée eller andra rätter i södra och Louisiana-stil.

Förbi Steve Cylka

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now