Skillet Corn with Smoked Sausage Recipe

Stekpanna med Rökt korv Recept



Denna stekpanna majs med rökt korvrecept gör en läcker sidorätt. När du har rökt korv tar det dig bara några minuter att avsluta receptet. Om du råkar ha rökt korv i förväg kommer detta att vara en skål med en skivor, så lätt att tillverka.

Ingredients

1 pund italiensk korv (mild eller varm)

2 msk olja

1 röd paprika - kärna ur och tärnad

1 lök - skalad och tärnad

2 vitlöksklyftor - hackade

8 majskolvar

3 msk färsk persilja - finhackad

1 tsk salt

½ tsk svartpeppar

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes.

Lägg italienska korvar på ett rökställ och rök tills de är genomstekta och innertemperaturen är 165°F.

Ta bort från rökaren och låt svalna något.

Skär korvarna i ½ tums skivor.

Skär bort kärnorna från kolven genom att placera öronbasen på en skärbräda och starta kniven längst upp, skär av kärnorna när du arbetar dig ner.

Värm oljan i en stor stekpanna. Tillsätt röd paprika, lök och vitlök. Fräs under omrörning ofta i ca 4-5 minuter.

Tillsätt majskärnorna och fortsätt steka i ca 5 minuter.

Rör ner de skivade rökta italienska korvarna, persilja, salt och peppar.

Fortsätt koka i ca 7-10 minuter. Majsen ska vara mör och kokt.

Tjäna