Rökt Italienska köttbullar
Serveras på egen hand som ett mellanmål, med din favoritsida, eller som en del av en pastarätt, köttbullar är fantastiska! Prova detta rökt italienska köttbullarrecept och ta dem till en annan nivå genom att röka dem med våra premium salvia bisquettes.
Ingredients
½ Lb. fläskfärs
¼ – ½ kopp ströbröd
1 ägg
½ lök, tärnad
2 msk färsk persilja, hackad
1 msk färsk basilika, hackad
1 msk färsk timjan, hackad
½ tsk cayennepeppar (valfritt)
Bradley Premium Sage Bisquettes
Preparation
Förvärm rökaren till 225°F med Premium Sage Bisquettes.
Blanda alla ingredienser tills det är väl blandat. Tillsätt mer ströbröd om det behövs.
Forma till bollar och lägg på en plåt i aluminium.
Rök i cirka 1-2 timmar tills en innertemperatur på 165°F uppnås.
Ta bort från rökaren och servera med din favoritsida eller som en del av en pastarätt.
Recept av: Lena Clayton
Salvia
Trä
En doft som innehåller inslag av citron, mynta och träaktiga toner. Lamm, fläsk, fågel och charkuterier förstärks av smakerna av salvia- och lönnbisquetter.
Shop Now