Smoked Hot Italian Sausage Recipe

Rökt Stark italiensk korv ReceptJag bestämde mig för att göra detta rökt heta italienska korvrecept för det kommande Gameday. Mitt första försök på det här receptet och det är en vinnare! Jag anpassade den från boken "Charcuterie" och jag använde en ny källa för mina höljen, eftersom de sista jag använde var väldigt tuffa och nedslående. Jag gillade dessa höljen, från Syracuse Casing Company. Det är en slags förhandsgränsad svinhöljen och är supermjuka, med en fantastisk snäpp för dem. Super lätt att komma in på korvstopparröret också. Jag hade dock ett par utblåsningar. Dessa höljen är lite mer ömma än de andra jag har använt. Men när jag behandlade dem mer försiktigt gick det bra.

Anpassad från "Charcuterie" av Ruhlman

Ingredients

5 pund/2,2 kg benfri fläskaxel - i tärningar

2 msk kosher salt

1½ Msk strösocker

2 msk fänkålsfrön - rostade

1 msk hela korianderfrön – rostade

3 msk paprika - bara vanlig, inte den heta varianten

½ tsk cayennepeppar

1 msk torkad oregano

4 msk färska hackade basilikablad

2 msk varma röd paprikaflingor

2 tsk grovmalen svartpeppar

3-4 färska vitlöksklyftor, hackade

¾ kopp isvatten

¼ kopp rödvinsvinäger - kyld

Preparation

Blanda alla ingredienser utom vattnet och vinägern och rör om. Kyl tills den är klar att mala (jag satte min i frysen i 30 minuter).

Mal genom den lilla formen till en skål i is.

Tillsätt vattnet och vinägern till köttet och blanda med en paddelfäste på Kitchenaid eller en stadig sked, tills blandningen har ett klibbigt utseende och vätskorna är väl fördelade.

Fräs en liten portion och smaka av, justera krydda om det behövs.

Fyll i höljen.

Njut av!