Rökt St. Louis klippt Revbensspjäll Recept
St. Louis rökt fläsk revben är helt enkelt perfekta med vårt rökt majsrecept!
Ingredients
2 St. Louis-skurna revbensspjäll
1 kopp packat farinsocker
2 msk paprika
1 msk salt
2 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk mald svartpeppar
1 tsk torr senap
1 tsk cayennepeppar
1 tsk timjan
1 tsk torr oregano
2 koppar BBQ-sås
Preparation
Ställ in rökaren på 275ºF med valfria träbisquetter (hickory, pekannöt och whiskyek fungerar utmärkt till revben).
Dra av membranet från baksidan av varje rack med revben.
Blanda ihop farinsockret med alla kryddor. Gnid generöst in revbensstängerna på båda sidor med farinsockerkryddblandningen.
Lägg revbenen i rökaren och rök i 3-4 timmar.
Belägg revbenen generöst med BBQ-sås.
Låt dem vila i 10 minuter innan de skärs och serveras.
Förbi Steve Cylka
Pekannöt
Trä
Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.
Shop Now