Smoked Rosemary Lunch Meat Recipe

Rökt Rosmarin lunchkött Recept



Detta rökt rosmarinlunchkött är bra för smörgåsar, subs osv. Alder, Cherry eller Hickory fungerar bra.

Ingredients

1 ryggbiffstek av fläsk (cirka 2 pund)

3 vitlöksklyftor - hackade

2 msk färsk rosmarin - finhackad

2 tsk havssalt

2 tsk nymalen svartpeppar

1 msk olivolja

Bradley Flavor Bisquettes – Äpple, körsbär, Hickory

Preparation

Putsa ryggbiffsteken från eventuellt överflödigt fett. Om steken har en ojämn form, använd lite köksgarn för att binda den till en mer enhetlig form, som liknar en fotboll.

I en liten skål blanda ihop vitlök, rosmarin, havssalt, svartpeppar och olivolja. Bred ut över hela fläskfilén så att den blir jämnt belagd. Ställ in i kylen för att marinera i 4-6 timmar.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria träbisquetter (hickory, äpple eller körsbär fungerar utmärkt).

Rök fläsket tills det når en innertemperatur på 155°F, cirka 3 timmar.

Ta bort fläsksteken från rökaren och ställ i kylen för att kyla.

När den är kyld, använd en köttskärare för att skära fläsksteken i tunna lunchköttskivor.

Lunch-köttet passar utmärkt till smörgåsar, subs, etc.

Recept av: Steve Cylka

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now