Smoked Pulled Pork Recipe

Rökt Drog fläsk Recept



Bäst om du börjar laga mat dagen innan du serverar. Boston Butt är det enklaste att göra i liten skala. Använd en axel eller en hel axel (som är en axel plus Boston -rumpan) för större folkmassor.

Ingredients

3 koppar äppelcidervinäger

¼ kopp varje salt, farinsocker, mald svartpeppar

2 msk cayennepeppar

¼ pund smör

4 koppar vatten

8 till 12 pund Boston rumpstek

Preparation

I en icke-reaktiv kastrull, kombinera cidervinäger, salt, farinsocker, svartpeppar, cayennepeppar och smör. Koka upp på medelhög värme. Ställ åt sidan och låt svalna.

När såsen har svalnat till rumstemperatur, placera rumpan eller axeln i en stor zip-lock-påse och häll ungefär hälften av såsen över köttet och förslut påsen. Om den är för stor för att få plats i påsen, lägg köttet i en stor plastpanna eller någon annan icke-reaktiv panna och täck över den. Ställ i kyl över natten, vänd påsen eller köttet ungefär halvvägs genom marineringsperioden. Spara den återstående oanvända såsen i en kylbehållare.

Nästa dag, förvärm rökaren till 200ºF. Se till att rökgeneratorn är avstängd och placera 12 hickory-kex i laddningsröret och placera 2-3 Bubba-puckar sist. Krydda köttet med koshersalt, vitlökspulver, lökpulver och grovmalen peppar.

Rökningsprocessen:

Kött går in i Bradley och sätt sedan på rökgeneratorn. Stäng dörren och för fram vedpuckarna till värmeplattan för att börja rökprocessen. Pensla köttet med resten av såsen ungefär var 1 till 1½ timme.

När innertemperaturen i köttet når 165 grader, använd aluminiumfolie för att slå in köttet. Vik ihop kanterna på två ark för att bilda en vattentät försegling. Placera köttet i mitten och för upp kanterna till toppen, kupa köttet. Häll 1 dl av såsen över köttet och förslut sedan folien tätt runt steken.

Lägg tillbaka köttpaketet i rökaren, eller i 350 graders ugn (175°C). Om det är på rökaren, öka värmen till 300 grader. Koka paketet tills köttet lätt dras från benet. Om du lätt kan dra bladets ben från en Boston-rumpa är det perfekt gjort. Denna del av proceduren tar upp till 2 timmar (ingen rök). Men kom ihåg, det är inte gjort förrän den interna termometern säger att det är det. Tid är inte en relevant faktor vid rökning. Det kommer att göras när det är klart. När det är klart, slå in köttet i tjock folie och försegla det tätt, slå sedan in det folieförseglade köttet i en handduk och lägg sedan handdukslindat kött i en tom iskista (NO ICE). Detta är FTC-proceduren du har hört så mycket om på BS Forum. Låt stå kallt i 1-2 timmar. Du kan också placera den i en tom mikrovågsugn.

Tips: Om du håller en konstant temperatur på 200 till 204 grader i röken och kokar tills du har rätt innertemperatur har du uppnått den perfekta röken. Börja nu planera din nästa rök.

Från Sauce Bauce