Rökt Drog fläsk Recept
Tänk inte bara på smörgåsar när vi pratar om rökt drog fläsk. Detta är ett mycket mångsidigt kött som du kan använda för att fylla tacos, burritos eller omeletter. Och det är aldrig för mycket. Det varar ett par dagar i kylen och är frysvänlig.
Ingredients
1 fläskstek (vanligtvis 7-9 pund)
¼ kopp farinsocker
3 msk paprika
2 msk salt
2 msk mald svartpeppar
1 msk torr senap
1 msk vitlökspulver
2 tsk cayennepeppar
2 tsk mald spiskummin
1 tsk malen salvia
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Maple eller Whisky Oak
Preparation
Gör rubbet genom att blanda ihop sockret och alla kryddorna. Gnid rikligt med kryddblandningen över hela fläsksteken.
Ställ in rökaren på 225°F med valfria träbisquetter (hickory, lönn och whiskyek) fungerar utmärkt.
Rök fläsksteken tills den når en innertemperatur på 205°F. Detta kan ta upp till 12 timmar eller mer, beroende på utetemperaturen och om annan mat finns i rökaren.
Dra fläsket i klumpar eller strängar.
Tjäna.
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now