Smoked Pulled Pork Butt Recipe

Rökt Drog fläsk Recept



Tänk inte bara på smörgåsar när vi pratar om rökt drog fläsk. Detta är ett mycket mångsidigt kött som du kan använda för att fylla tacos, burritos eller omeletter. Och det är aldrig för mycket. Det varar ett par dagar i kylen och är frysvänlig.

Ingredients

1 fläskstek (vanligtvis 7-9 pund)

¼ kopp farinsocker

3 msk paprika

2 msk salt

2 msk mald svartpeppar

1 msk torr senap

1 msk vitlökspulver

2 tsk cayennepeppar

2 tsk mald spiskummin

1 tsk malen salvia

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Maple eller Whisky Oak

Preparation

Gör rubbet genom att blanda ihop sockret och alla kryddorna. Gnid rikligt med kryddblandningen över hela fläsksteken.

Ställ in rökaren på 225°F med valfria träbisquetter (hickory, lönn och whiskyek) fungerar utmärkt.

Rök fläsksteken tills den når en innertemperatur på 205°F. Detta kan ta upp till 12 timmar eller mer, beroende på utetemperaturen och om annan mat finns i rökaren.

Dra fläsket i klumpar eller strängar.

Tjäna.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now