Smoked Portuguese Chourizo Recipe

Rökt Portugisisk chourizo Recept



De bästa rökt fläskkorv någonsin! Gör dessa rökt portugisiska chorizo. Det tar vanligtvis två personer cirka 5 timmar. Massor av arbete, men väl värt det.

Ingredients

6 stora fläskrumpstek

1 flaska rött vin (storlek 1,8 liter)

6 Kompletta vitlökshuvuden, alla krossade

1 kopp salt

2 burkar portugisisk pepparpasta (1 varm och 1 mild – BM Brand)

3 koppar paprika

Flera droppar flytande rökarom (valfritt)

1-2 förpackningar med höljen väl sköljda

Preparation

Hacka men mycket små, ungefär lika stor som en fingernagel. Mycket jobb, men väl värt det. Det brukar ta två av oss cirka 5 timmar.

Blanda alla övriga ingredienser och låt marinera i kylen i två dagar.

Stoppa korv.

Rök i Bradley rökare med 4-5 Hickory-puckar, ugnstemperatur inställd på 70°C (160°F). Fortsätt röka i totalt 4-5 timmar, beroende på storleken på dina korvar. Se till att innertemperaturen på korvarna när de tillagas är 71°C (160°F), det är det som gör korven klar och säker att äta.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now