Rökt Pizzafett Recept
Skäm bort dig till den ultimata smakfulla glädjen med detta italienska korvfettrecept. En smakfull blandning av italiensk korv, gröna oliver, pepperoni och gooey mozzarellaost rullade upp och rökt till perfektion, vilket gör det till en munvattenbehandling. Valfritt: Koppla ihop den med en sida av pizzasås för att doppa och njuta av varje läcker bit.
Ingredients
1 pund italiensk korvkött (milt eller varmt)
1/2 kopp skivade gröna oliver
1/2 kopp pepperoniskivor
3/4 kopp riven mozzarellaost
3/4 kopp pizzasås (valfritt)
Preparation
Blanda det italienska korvköttet med de skivade gröna oliverna. Rulla köttblandningen till en 10 x 10 tums fyrkant. Rulla i en stor fryspåse eller på bakplåtspapper så rullar köttet lätt in i fettet.
Lägg pepperoniskivorna i mitten av korvköttet. Strö riven mozzarella på pepperonin.
Rulla ihop det feta så att osten och pepperonin är helt omgiven av korvblandningen. Lägg fettet på ett rökgaller.
Ställ in din Bradley på 250 F. Rök fettet i cirka 2 1/2 timme. Ta bort när den inre temperaturen är 165 F.
Om så önskas, servera med pizzasås.
Förbi: Steve Cylka