smoked food, smoked herbed sausages

Rökt ört Fläskkorv



Oavsett om du helt enkelt lagar dem upp på grillen, eller lägger dem till en rejäl gryta, är dessa länkar ett steg upp från butiksköpta korv. Försök göra dessa smakfulla hemlagade korv för komfortmat som är full av smak!

Ingredients

2 kg fläskrumpa

½ kopp finhackad lök

3 vitlöksklyftor, hackade

3 msk färsk persilja, finhackad

1 msk färsk rosmarin, finhackad

½ tsk cayennepeppar

2 tsk salt

1 tsk peppar

Hog hölje

Bradley Smoker Hickory bisquetter

Preparation

Mal fläskrumpa fint.

Blanda malet fläsk med kryddor, lök och vitlök.

Blötlägg svintarmen i 30 minuter, låt rinna av och spola sedan med rent vatten.

Stoppa in korvkött i det naturliga svintarmen.

Vrid in i länkar.

Sterilisera en synål eller nål i kokande vatten och stick eventuella luftfickor i korven.

Torka korven med en ren kökshandduk eller låt den hänga på en sval, torr plats i en timme.

Rök med Hickory Bisquettes (eller valfri smak) mellan 140-160°F, tills en innertemperatur på 160°F uppnås.

Placera den i ett isbad omedelbart efter att du tagit ut den från rökaren.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now