Smoked Majas Hurka Recipe

Rökare Major Recept



Detta rökt Majas Hurka-recept är mitt tag på ett recept från boken "The Saus-Making Cookbook", av Jerry Predika. Majas Hurka är en ungersk term som betyder "Fråga inte ens vad detta är gjord av, bara äta det." Jag är bara kiddin '. I själva verket är "Majas Hurka" ungerska för varm leverkorv. Men jag ersatte fläsklungor med älglungor. Lungor smakar något som lever, och korven går bra med ägg, potatis eller kål. I England kallar folk lungor "ljus". Köttet kommer att mala och grejer bättre om du kyler det efter tillagning. Ungarna brukar säga att Hurka ser legit och de saknar det mycket. Det är ganska smak och ser ut som en boudin.

Ingredients

2 Lb - fläskrumpa

2 Lb - lever

2 Lb - lungor

2 msk - salt

1 kopp okokt ris

2½ koppar - nötbuljong

2 stora lökar

½ Lb - ister eller matfett

1 msk - peppar

1 tsk - mejram

Preparation

Koka upp lever och lungor tillsammans med 1 msk salt.

Skölj och ställ åt sidan att svalna.

Koka ris i nötbuljongen.

Hacka löken och fräs tills den är mjuk.

Blanda alla ingredienser, utom ris, och mal genom en fin tallrik.

Tillsätt ris, blanda väl och lägg i svintarmarna.

Koka korven i 10 minuter och stek eller grädda sedan.