Smoked Maple German Sausage Recipe

Rökt Lönntysk korv Recept



Det rökt Maple German Sausage -receptet är stort serverat i en stekpanna att njuta av med potatis, svamp och lök.

De är också läckra med ägg och pannkakor, med lönnsirap.

Ingredienser räcker för två (2) partier.

Ingredients

25 kg (50 lb) magert fläsk

4 kg (8 lb) magert nötkött

225 ml (15 msk) salt

45 ml (3 msk) peppar

Vitlökspulver efter smak

Preparation

Mal fläsket och nötköttet.

Blanda köttet noggrant med resterande ingredienser.

Fyll köttblandningen i naturliga svintarm.

Se till att temperaturen runt dig är så låg som möjligt under hela processen.

Rökningsmetod:

Placera korvar på galler i Bradley Smoker.

Med hjälp av bisquetter med lönnsmak

Rök i cirka 8 till 10 timmar med spjället vidöppet.

Temperaturen bör vara mellan 60°C till 70°C (140°F till 160°F).

Om du blandar ihop de mängder som krävs i receptet måste du röka i två omgångar, lämna hälften av receptet i kylskåpet medan du röker den första omgången.

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now