Smoked Jumbo Polish Sausage Recipe

Rökt Jumbo polsk korv Recept



Det här är min morfars rökt jumbo -polska korvrecept. Jag var på humör för att prova något lite annorlunda än det vanliga jag gör. Så jag tyckte att det här receptet såg ut som det var värt ett försök. Detta är ett gammalt familjerecept och jag hoppas att du provar det och tycker om det. Dessutom har du möjlighet att göra det friskt eller rökt. Den rökt korven innehåller alla färska ingredienser och sedan listas resten.

Ingredients

Färsk:

10 kg malet fläsk

2 koppar isvatten

5 msk icke joderat salt

1 msk socker

2 msk svartpeppar

2 msk vitlök

1 tsk mejram

1 tsk mald kryddpeppar

Rökt:

2 koppar sojaprotein

2 tsk instacure N.1

1 tsk paprika

Obs: Den rökta korven innehåller alla färska ingredienser och sedan resten.

Preparation

Placera korven i ett rökhus som är förvärmt till 120ºF (48.9°C).

Håll i en timme eller tills höljet är torrt.

Höj gradvis tempen i rökeriet till 165ºF (73.8°C).

Applicera kraftig rök i cirka 4 timmar.

Fortsätt att koka korv tills korvens innertemperatur är 152ºF (11.1°C).

Ta bort från rökhuset och kyl med kallt vatten tills innertemperaturen är 110 graderºF (43.3°C).

Låt blomma tills önskad färg uppnås.

Ställ i kylen över natten. Koka sedan eller vac pac.