Jerk Rubbed Ribs

Rökt Ryck gnuggade revben



Rök dessa ryck gnuggade revben och ge dem den äkta karibiska smaken. Börja med att marinera dem med rom och jamaicansk skämt krydda. Och slutföra den med våra premium karibiska blandningsbisquetter.

Ingredients

2 ställ med revbensspjäll

Till sås:

4 msk Jamaican jerk krydda (i pastaform eller som en torr blandning)

¼ kopp farinsocker

¼ kopp sojasås

¼ kopp rom

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Vispa ihop ingredienserna till såsen.

Häll hälften av såsen på revbenen och marinera i 4 timmar.

Förvärm rökaren till 225°F med Premium Caribbean Blend Bisquettes.

Rökt revben i 5-6 timmar, tråckla med såsen varje timme.

Recept av: Lena Clayton

Karibien
Blandning

Caribbean Blend Bisquettes för Bradley Smoker

Karibisk blanda mesquite bisquettes med kryddpeppar passar väl med kyckling, nötkött, vilt, lamm, fågel och grönsaker.

Shop Now