Smoked Jagerwurst Recipe

Rökt Jagerwurst ReceptFör att säga sanningen är detta en variation av det rökt Jagerwurst -receptet. Jag tog steget idag och bestämde mig för att göra min första korv och det visade sig vara en fantastisk upplevelse, väldigt avkopplande. Så många recept där ute, men jag bestämde mig för en variation av Ruhlmans Jagerwurst eller Hunter Sausage. Det gick väldigt smidigt, jag kan inte tänka på en enda negativ punkt. Tja, jag hade en utblåsning när jag fyllde, men det var lätt fixat och bort gick jag.

Denna korv kommer att vara bra med lite rökt ost och ett glas rött vin, det har en jordnära smak som jag satsar är bäst kallt.

Jag har aldrig gjort korv, så om du är ny i den här hobbyen, var inte rädd. Det är enkelt och mycket roligt.

Ingredients

5 Lb fläskaxel

1½ tsk svartpeppar

½ tsk rostade och malda korianderfrön

2 tsk finhackad vitlök

2 msk rostade och malda senapsfrön

1 tsk riven muskotnöt

½ tsk mald ingefära

1 tsk paprika

1 tsk Cure #1

2 tsk dextros

½ kopp torrt rött vin

½ kopp vatten

Preparation

Mal ihop allt och fyll på höljena.

Jag torkade dem i en timme vid 130ºF, sedan stötte jag upp dem 10 grader varje timme.

Jag gav dem 3 timmars whisky-ekrök och lät dem ligga kvar tills en IT på cirka 152ºF.

Whisky
Ek

Whisky Oak Bisquettes för Bradley Smokers

Speciellt skapad för att ge en distinkt smak till alla rätter. Passar bra med rött kött, fläsk, fisk (särskilt lax) och tungt vilt.

Shop Now