Honey Mustard Cured Bacon Recipe

Rökt Honung senap botad bacon Recept



Skäm bort dig med de vattniga smakerna av hemlagad bacon med detta lätt att följa recept. Belagd i en härlig blandning av honung och senap är fläskmagen saltad i tre dagar, kallt rökt till perfektion och skivas sedan i remsor som kan kokas till krispig perfektion i ugnen. Med tillstånd av Alton Brown-matnätverk.

Ingredients

200 G (1 kopp) salt

200 G (1 kopp) socker

55 G (2 oz) honung

15 Ml (3 msk) senapspulver

450 G (1 lb) fläskmage

Preparation

I en liten skål, kombinera salt och socker.

Fördela honung jämnt över fläskmagen och täck sedan med senap.

Fördela salt- och sockerblandningen generöst över senapen.

Lägg i en återförslutbar plastpåse och ställ i kylen i 3 dagar.

När tre dagar har gått, ta bort fläsket från saltlaken, skölj magen och torka torrt med hushållspapper.

Lägg på ett galler över en plåt och ställ framför en fläkt i 1 timme för att bilda en pellicle.

Kall rök i 4 till 6 timmar. Använd äppelbisquetter

Kyl köttet i frysen i en timme för att stelna, så att det lätt kan skäras i baconremsor.

Skiva det du behöver och förvara resten i en fryssäker påse i kylen eller frysen.

Föreslagen tillagningsmetod:

Lägg baconstrimlorna på en plåt med galler och ställ in i en kall ugn.

Sätt ugnen på 400° F. och tillaga i cirka 12 till 15 minuter, beroende på hur krispigt du gillar ditt bacon.

Ta bort från gallret och låt rinna av på hushållspapper. Njut av!

Recept med tillstånd av Alton Brown-Food Network

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now