Smoked Gummy Bear Brats

Rökt Gummy Bear BratsJa, dina ögon spelar inte tricks på dig. Detta är ett recept för rökt gummybjörnbrats. När jag berättade för min vän vad jag gjorde, nämnde han något om att förlora mitt flippin -sinne !! Han kanske har använt olika ord. Det som sålde hela denna idé var ett inlägg som sa "Jag har fått lite smokies och köttbullar med druvgelé på dem!" Jag presenterade idén för min dotter och hon sa: Oh Hell Yeah Make dessa, pappa! Och här är det. Barnen var tvungna att ha dem till kvällsmat ikväll. Så jag grillade upp 4 av dem. Sorta slutade med schweiziska brats! Hål i mina brats formade som gummibjörnar. Stor brat -smak med fickor av sötma i dem. Du kan också frysa lite och röka dem senare.

Ingredients

4 pund. Fläskfärs

1 Lb. Malet kalvkött, kyckling eller kalkon

1/4 kopp brödsmulor

2 ägg

5 tsk salt

1 kopp mjölk

1 1/2 tsk vitpeppar

1/2 tsk lökpulver eller 1 hackad lök

1/2 tsk mace

1 msk. speciellt köttbindemedel

1 kopp gummibjörnar

Preparation

Blanda alla ingredienser utom gummibjörnar och blanda tills du får en bindning. Tillsätt sedan gummibjörnarna, blanda försiktigt, stoppa i naturtarm och länka till korvar.

Värm rökaren till 250 grader. Lägg korven i rökaren med hjälp av mitten rack.

Rök med 4 puckar av ditt favoritträ och fortsätt att laga mat i totalt två timmar.

Dra ut rökaren och låt den vila i flera minuter. Njut sedan.

Kyl eller frys in extra korvar för senare användning.

Ytterligare info:

Den totala rök-/tillagningstiden bör vara tillräcklig, men om du tänker använda en intern temperaturavläsning är följande rekommenderade temperaturer:

  • Nötkött och fläsk: 152°F/160°F
  • Kyckling och kalkon: 160°F/165°F