Rökt gnuggas Revben västkuststil Recept
Dessa saftiga revben är generöst kryddade och erbjuder en munnvattensmak som kommer att transportera dina smaklökar rakt till de soliga stränderna på västkusten.
Ingredients
The Rub:
3 kanelstänger
90 ml (⅓ c) farinsocker
60 Ml (¼ c) anistjärna, fänkål och pepparkorn
Köttet och såsen:
2 skivor av babyryggrevben (ca 1,25 till 1,5 kg eller 2 1/2 till 3 lbs)
125 ml (½ c) teriyakisås
Kvällen innan du planerar att tillaga revbenen, mal ihop rub-ingredienserna i en kaffekvarn eller matberedare och blanda dem med farinsocker.
Gnid sedan revbenen med teriyakisåsen och täck med rub.
Lägg revbenen i en plastpåse och ställ i kylen över natten.
Nästa dag ta ut revbenen från kylskåpet, klappa ner med eventuell kvarvarande gnidning och låt stå i 25 till 30 minuter.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till ungefär 95°C till 100°C (200°F till 220°F).
Överför revbenen till Bradley Smoker och koka i ca 4 timmar med äppelsmaksbisquetter.
Att tjäna:
Låt stå i 5 till 10 minuter innan du skär upp för servering.
Preparation
Äpple
Trä
En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.
Shop Now