Rökt Fläskstekbiffar Recept
Det här receptet till rökt fläskstekbiff kom till mig när jag hittade en försäljning på fläskstumpa. Så jag bestämde mig för att köpa ett par dem.
De var redan skivade, så jag tog fram receptet från Hot Smokin 'Gal för rökt fläskkotletter. Hej, det fungerade för kotletter, varför inte för butts?
Ingredients
För 10 pund rumpbiffar, ca ¼ tum tjock
10 T Morton Tender Quick
2 T (heaping) hickory rökt salt
Strax under ½ C farinsocker
Preparation
Blanda ihop alla ingredienser och gnid in på biffarna.
Låt dem härda i 5 timmar, tillsätt sedan en liten burk ananasjuice.
Koteletterna ska sitta i juicen i ytterligare 45 minuter.
Skölj dem och låt dem torka lite.
Nu är de redo att gå i rökaren.
Rök biffarna vid 225ºF i 4 timmar. Jag använde hickory.
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now