Smoked Pork Chops with Strawberry Rhubarb Compote Recipe

Rökt Fläskkotletter Med jordgubbs rabarberkompottrecept



Rökt fläskkotletter på en Bradley -rökare, vad kan bli bättre än så? Här är vad som kan bli bättre, kock Ted -läsaren som visar hur du röker dessa fläskkotletter på Bradley -rökaren till perfektion!

Ingredients

Bradley Smoker Jerky rack och vanligt rökställ

4 x 2 tum tjockt skuren fläskkotlett t-ben, med rygg och filé intakt

4 msk honung

8 msk Teds världsberömda BBQ Bone Dust™ BBQ-krydda (var generös!)

Jordgubbsrabarberkompott:

1 pint färska jordgubbar, skalade

2 Stora stjälkar färsk rabarber

⅓ kopp farinsocker

⅓ Kopp vitt socker

½ kopp äppeljuice

½ tsk citronskal

1 msk färsk citronsaft

2 msk Teds världsberömda BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

1 tsk kallt smör

Kosher salt och nymalen svartpeppar efter smak, smak

Preparation

Pensla fläskkotletterna på ena sidan med honung och strö sedan jämnt över cirka 1 msk Bone Dust™ BBQ-krydda som pressar in kryddan i köttet.

Vänd på kotletterna och upprepa processen.

Lägg fläskkotletter på rökgallret.

Förvärm Bradley Smoker enligt tillverkarens instruktioner med Cherry Bisquettes och ställ in temperaturen till 250°F.

Sätt in en termometersond i den tjockaste delen av en fläskkotlett nära benet. Ställ in termometern för inre temperatur på 145-150°F för medel till medelbra genomstekt. Du kan göra mindre om du vill. Jag personligen gillar kotletterna vid 140°F.

Rök kotletter i cirka 2½ – 3 timmar tills önskad innertemperatur uppnås.

Förbered under tiden den rökta jordgubbsrabarberkompotten.

Lägg jordgubbarna på ett Bradley Smoker Jerky-ställ och lägg dem i rökaren med fläskkotletter och rök jordgubbar i 30 minuter.

Ta bort jordgubbarna från rökaren och låt svalna.

När jordgubbarna ryker, skala och grovhacka rabarbern.

I en medelstor kastrull, tillsätt rabarbern, 2 sockerarter och äppeljuice, värm upp, rör om då och då tills rabarbern är mjuk, ca 10-12 minuter.

Tillsätt citronskal och saft.

Tillsätt Crazy Canuck Sauce och rökta jordgubbar.

Värm på medel-låg värme, rör om då och då tills jordgubbarna har mjuknat och kompotten är relativt tjock.

Rör ner 1 tsk kallt smör och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Ställ åt sidan för att hålla värmen.

Ta bort fläskkotletter från rökaren.

Servera genast toppad med rökt jordgubbsrabarberkompott.