Smoked Pork Loin, Apple and Arugula Salad

Rökt Pork Loin, Apple & Arugula Sallad



Det här receptet använder en fläskstek med en gnugga för huvudkomponenterna i en sallad, men rester är bra i en smörgås eller andra rätter.

Ingredients

En 2 punds fläskfiléstek

1 1/2 msk dijonsenap

1/2 tsk salt

1/2 tsk vitlökspulver

1 msk senapsfrön

1/2 tsk mald svartpeppar

1 tsk torkad persilja

2 msk honung

4 koppar ruccola

1 kungligt galaäpple, urkärnat och tärnat

4 salladslökar, tunt skivade

1/2 kopp torkade tranbär

1/2 kopp skivad mandel

2/3 kopp vallmofrön salladsdressing

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Hickory, Apple eller Cherry

Preparation

Blanda i en liten skål dijonsenap, salt, vitlökspulver, senapsfrö, svartpeppar, persilja och honung.

Fördela senapskryddblandningen över hela sidfläsk och lägg den på rökgallret.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria träbisquetter (hickory, äpple och körsbär fungerar utmärkt).

Rök sidfläsk tills den når en innertemperatur på 160°F (detta kan ta cirka 2 1/2 – 3 timmar).

Låt fläsket vila i 10 minuter. Skär i 1/2 tums medaljonger och skiva sedan medaljongerna i 1/2 tums remsor.

Montera salladen på enskilda tallrikar, genom att lägga lite ruccola, äpple, tranbär, mandel och salladslök. Toppa med några rökta fläskstrimlor och ringla över vallmofröndressing.

Servera omedelbart.

förbi Steve Clyka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now