Smoked Pork Souvlaki

Rökt Fläsksouvlaki Recept



Denna rökt fläsk -souvlaki är full av smak. Servera den med grekisk sallad, ris eller på ett pitabröd.

Ingredients

1½ till 2 pund benfri fläskfiléstek

¼ kopp rödvinsvinäger

¼ kopp olivolja

1 msk salt

1½ msk färskmalen svartpeppar

2 msk vitlökspulver

2 msk paprika

2 tsk oregano

2 tsk socker

Träspett

Bradley Flavor Bisquettes – Lönn eller Ek

Preparation

Skär fläskkarrén i jämnstora 1-tums kuber.

Blanda ihop de återstående ingredienserna för att göra souvlakin rub/pasta.

Lägg det tärnade fläsket i en stor skål och tillsätt souvlaki-pastan. Kasta köttet så att allt är täckt. Täck med plastfolie och ställ i kylen i 1-2 timmar.

Blötlägg träspett i vatten i 20-30 minuter

Trä de marinerade fläsktärningarna på spetten. Placera spetten sida vid sida på rökgaller, se till att de inte rör vid varandra.

Starta rökaren med valfria träbisquetter (lönn eller ek fungerar mycket bra!). Ta upp rökaren till en temperatur på 250°F.

Placera fläskspetten i rökaren och koka tills innertemperaturen når 155°F, cirka 2½ timme.

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now