Smoked Drunken Ribs

Rökt Berusade revben



Fläskreservribbor är ett välsmakande köttskär. Men du kan fördubbla smaken genom att lägga till öl till gnuggan. När du är klar, täck revbenen generöst med BBQ -sås och rök i andra 30 minuter.

Ingredients

2 rack fläsk revbensspjäll

1 burk/flaska av din favoritöl

1 kopp packat farinsocker

2 tsk oregano

½ tsk timjan

1 msk vitlökspulver

1 msk paprika

2 tsk salt

1 tsk mald svartpeppar

1 ½ koppar av din favorit BBQ-sås

Bradley Smoker Flavour Bisquettes – Premium Beer Bisquettes

Preparation

Dra av membranet från baksidan av varje rack med revben.

Gör marinaden genom att blanda ihop öl, farinsocker, oregano, timjan, vitlökspulver, paprika, salt och svartpeppar.

Lägg revbenen i ett stort fat. Häll marinaden över revbenen och vänd ett par gånger för att säkerställa att de är belagda med marinaden. Täck med plastfolie och ställ i kylen. Låt revbenen marinera i ca 8 timmar. Vänd revbenen några gånger under marineringstiden.

Ställ in rökaren på 225°F med Bradley Premium Beer Bisquettes.

Lyft upp revbenen ur marinaden och lägg på ett rökgall. Placera revbenen i rökaren och rök i 3-4 timmar, eller tills revbenen når en innertemperatur på 160°F.

Belägg revbenen generöst med BBQ-sås. Lägg tillbaka revbenen i rökaren och rök i en sista timme.

Låt dem vila i 10 minuter innan de skärs och serveras.

Recept av: Steve Cylka

Öl
Trä

Ölbisquetter för Bradley Smokers

Ölbisquetter för humleinfunderad rökt mat. Perfekt till nötkött, kyckling, revben eller korv.

Shop Now