Smoked Boston Pork Butt

Rökt Boston Fläsk Stånga



Detta är ett läckert recept för en öm och saftig Boston -fläsk. Kräver inte många ingredienser och det är fortfarande värt smaken!

Ingredients

3 Boston fläskrumpa (värde 13 pund)

Cajun kreolsmör

Injektor

Marinad

BBQ i överflöd

Herr Henrys pecannöt

Bad Breyers rumpa skaver

Preparation

Sätt din marinad i din injektor och injicera marinaden i Boston fläskrumpa sex gånger.

Strö din pecan rub över din 3 Boston fläskrumpa. Ta sedan din Bad Breyer's butt rub och strö den ovanpå pecan rub.

Lägg din fläskrumpa i zip lock-påsar och låt dem vila i 6 timmar.

Förvärm din Bradley rökare för 225ºF (107°C) och rök i 16 timmar eller tills innertemperaturen når 190 graderºF (88°C).

Ta bort din fläskrumpa från dess ziplockpåse och placera den i rökaren. Låt det ryka i 17 timmar till, när denna tid har passerat bör temperaturen på fläskfläskfläskarna vara 191ºF (88°C).

Ta bort din fläskrumpa från Bradley-rökaren. Du ska kunna se barken på fläskfläskarna.

Recept av: GrillingNetwork™