Rökt Boston Fläsk Stånga
Detta är ett läckert recept för en öm och saftig Boston -fläsk. Kräver inte många ingredienser och det är fortfarande värt smaken!
Ingredients
3 Boston fläskrumpa (värde 13 pund)
Cajun kreolsmör
Injektor
Marinad
BBQ i överflöd
Herr Henrys pecannöt
Bad Breyers rumpa skaver
Preparation
Sätt din marinad i din injektor och injicera marinaden i Boston fläskrumpa sex gånger.
Strö din pecan rub över din 3 Boston fläskrumpa. Ta sedan din Bad Breyer's butt rub och strö den ovanpå pecan rub.
Lägg din fläskrumpa i zip lock-påsar och låt dem vila i 6 timmar.
Förvärm din Bradley rökare för 225ºF (107°C) och rök i 16 timmar eller tills innertemperaturen når 190 graderºF (88°C).
Ta bort din fläskrumpa från dess ziplockpåse och placera den i rökaren. Låt det ryka i 17 timmar till, när denna tid har passerat bör temperaturen på fläskfläskfläskarna vara 191ºF (88°C).
Ta bort din fläskrumpa från Bradley-rökaren. Du ska kunna se barken på fläskfläskarna.
Recept av: GrillingNetwork™