Smoked Bellyachin Bacon Recipe

Rökt Magenbacon ReceptDetta rökt baconrecept för bacon är för en salt reducerad, honung gnuggas och torrtäckt bacon. Äkta honungskurat bacon är helt enkelt inte tillgängligt i din livsmedelsbutik och du måste göra detta bacon själv om du vill ha äkta honungskurat bacon. Tro mig, det är det allra bästa, och när du har provat det kommer du att få slut på att köpa stormarknadsbacon. Om du bor i en stad måste du förmodligen beställa färska (inte botade) sidor från din lokala stormarknadslaktare. Du kan använda det här receptet som bas för varje 5 pund. Istället för att använda lönnsirap och brunt socker, använd 1/2 kopp honung. Du kan också använda betningssalt, eftersom det fungerar bra i botemedel och upplöses enklare. Äldre bacon kommer att laga mat och bränna nästan dubbelt så snabbt som färskt bacon. För perfekt skarpa, jämnt kokta bacon utan krångel, gör vad professionella kockar gör ... Baka det! Förvärm ugnen till 400˚F, lägg ut skivor i en förvärmd svart stekpanna eller läppad bakplåt och bakar den tills fettet börjar göra på fem eller sex minuter. Baconremsor tillagas mer konsekvent i en ugn och när en del av baconet görs görs allt - utan råa eller brända fläckar.

Ingredients

1 hel fyrkantig fläskmage (färsk)

1 Lb icke-jodiserat salt

1 ½ pints honung

2 Oz (8 nivåer tsk) Instacure #1

Preparation

Skär den (färska) sidan i bekväma, kvadratiska skivor som passar in i din rökare på baconhängare.

Använd ett måttband för att undvika gissningar. Håll bukplattorna KALLA medan du arbetar med dem.

Blanda sedan samman ingredienserna till kuren och gnid in kuren väl i fettet och köttet på båda sidor.

Kom ihåg att endast använda granulerat, icke-jodiserat (kosher) salt när du botar kött. Använd kraftigt plastfodrat fryspapper för att slå in plattan eller lägg den i en tung plastmatpåse.

Placera baconet i en kylare eller ett separat kylskåp vid 3°C (38°F) i sex dagar.

Ta bort baconet och skölj det mycket väl med varmt vatten. Klappa den torr och häng sedan upp den för att torka i minst fyrtiofem minuter.

Baconet måste vara torrt innan det börjar röka. Förvärm ditt rökeri till 140 ° F (60 ° C) och rök plattan med hickory tills den interna kötttemperaturen når 130 ° F (54 ° C)

Detta kommer att ta timmar, så ha tålamod. Sänk rökhustemperaturen till 120° F (49° C) och fortsätt att röka baconet tills en önskad gyllene färg erhålls.

Om du väljer att ta bort svålen, vänta tills baconet har kokat och precis kommit ut ur ugnen. Använd en kniv med ett längre blad och placera det under det underhudsfettet ovanför det magra köttet. Du kommer att uppleva uppgiften mycket lättare medan fettet förblir varmt.

Häng slutligen plattan i en kylare vid 38°F (3°C) i åtta timmar innan du skär den tjock som din hatt!

Det här är det bästa bacon du förmodligen har smakat någonstans under hela din livstid! Var försiktig så att din tunga inte slår ut dagsljuset ur dina läppar! Det är så enkelt att förbereda, du kan laga det till frukost varje dag, om du inte har något emot att ha mer kolesterol än en hjärtkirurgs medicinska manual!

En svart järnpanna är idealisk för att steka bacon, även om bacon kan brinna på ett ögonblick inuti alla redskap. Om du föredrar knaperstekt bacon, använd medelvärme, tunnare skivor och häll av fettet allt eftersom det samlas i stekpannan.

Många människor tappar bacon på hushållspapper och reserverar det utsmälta fettet för högt uppskattad matolja full av smak. Kontrollera med din kardiolog och häll sedan den genom en fin sil i en glasbehållare. Täck över och förvara den i kyl eller frys för framtida bruk.