Smoked pork chop sandwich with peppers

Rökt Bacon -inslagna fläskkotletter på ett bulle -receptIstället för den välkända smörgåsen "Sausage and Peppers", prova den här med rökt fläsk och bacon. Om du gillar en intensiv rökt smak kan du också röka paprika och lök eller använda Hickory Jalapeño BBQ -sås.

Ingredients

4 benfria fläskkotletter

8 baconskivor

2 medelstora lökar

½ Röd paprika, kärna ur och skivad

½ Gul paprika, kärna ur och skivad

2 msk olja

BBQ sås

2-4 smörgåsbullar (kaiser, baguette, hero, etc.), skivade horisontellt

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Slå fläskkotletterna med en köttmörare. Linda 2 skivor bacon runt varje mörnad fläskkotlett. Lägg de inslagna kotletterna på ett rökställ, håll dem sträckta och platta.

Ställ in rökaren för 275°F med valfria träbisketter (al, körsbär eller pekannöt är bra).

Rökte fläskkotletterna tills de når en innertemperatur på minst 180°F (cirka 2 timmar). När de når denna temperatur ska baconet vara brynt. Om baconet inte är brynt enligt dina önskemål, låt dem röka lite längre.

Medan kotletterna ryker, fräs löken och paprikan med oljan i en kastrull på medelvärme. Koka tills de är mjuka och löken är fin och brynt.

Sätt ihop smörgåsarna genom att lägga de rökta fläskkotletterna, sauterade löken och paprikan och BBQ-såsen i bullarna. Större smörgåsbullar kan behöva två kotletter.

Förbi Steve Cylka

Al
 trä

Albisquettes för Bradley Smokers

Al används ofta till rökt lax på grund av dess mildare smak. Men tack vare sin lätta, söta och myskiga smak är den en len röksmak perfekt för nästan alla rätter.

Shop Now