smoked pork tenderloin with salad

Rökt Salväda Recept



En kombination av färska och torkade örter gör den bästa smaksättningen för detta rökt fläsktrafikrecept. Du kan använda Whisky Oak Wood, men våra premium Sage Bisquettes kommer att vara en perfekt match.

Ingredients

1 Fläskfilé

För marinad:

½ kopp vatten

½ kopp äppelcidervinäger

¼ kopp lönnsirap

1 msk kosher salt

1 tsk svartpeppar

2 vitlöksklyftor, hackade

2 tsk torkad salvia

1 tsk torkad rosmarin

1 tsk torkad persilja

1 tsk torkad basilika

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Sage eller Whiskey Oak

Preparation

Vispa ihop ingredienserna till marinaden.

Sänk filén i marinaden och marinera över natten.

Förvärm rökaren till 225°F.

Ta bort filén från marinaden och rök i 2,5 – 3 timmar tills en innertemperatur på 150°F uppnåtts. Låt filén vila i 30 minuter innan du skivar och serverar.

Recept av: Lena Clayton

Salvia
Trä

Sage Bisquettes för Bradley Smokers

En doft som innehåller inslag av citron, mynta och träaktiga toner. Lamm, fläsk, fågel och charkuterier förstärks av smakerna av salvia- och lönnbisquetter.

Shop Now