Rökt Salväda Recept
En kombination av färska och torkade örter gör den bästa smaksättningen för detta rökt fläsktrafikrecept. Du kan använda Whisky Oak Wood, men våra premium Sage Bisquettes kommer att vara en perfekt match.
Ingredients
1 Fläskfilé
För marinad:
½ kopp vatten
½ kopp äppelcidervinäger
¼ kopp lönnsirap
1 msk kosher salt
1 tsk svartpeppar
2 vitlöksklyftor, hackade
2 tsk torkad salvia
1 tsk torkad rosmarin
1 tsk torkad persilja
1 tsk torkad basilika
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Sage eller Whiskey Oak
Preparation
Vispa ihop ingredienserna till marinaden.
Sänk filén i marinaden och marinera över natten.
Förvärm rökaren till 225°F.
Ta bort filén från marinaden och rök i 2,5 – 3 timmar tills en innertemperatur på 150°F uppnåtts. Låt filén vila i 30 minuter innan du skivar och serverar.
Recept av: Lena Clayton
Salvia
Trä
En doft som innehåller inslag av citron, mynta och träaktiga toner. Lamm, fläsk, fågel och charkuterier förstärks av smakerna av salvia- och lönnbisquetter.
Shop Now