Chorizo and knife on cutting board

Rökt Mexikansk chorizo Recept



En av de största sakerna att göra i din Bradley -rökare är definitivt korv. Nu finns det om en gazillionstyper av korv. Det gör det ibland svårt att välja vilken du vill göra för denna veckas lunch mellanmål. Vi kommer att försöka publicera ett annat rökt korvrecept varje månad! Så om du håller ett öga på den här webbplatsen, vet du snart vilken korv som är ditt favorit-till-mellanmål!

Ingredients

500 G fläskrumpa - nymalen

1 msk paprika

1 tsk cayennepeppar

1 msk vitlökspulver

1 msk mald spiskummin

1 tsk mald koriander

¼ tsk mald kryddnejlika

½ tsk mald kanel

1 tsk oregano

½ tsk timjan

1 tsk salt

½ tsk mald svartpeppar

3 msk äppelcidervinäger

Naturligt svinhölje

Preparation

Mal fläskrumpa, det räcker med en grov malning.

Blanda kryddor & vinäger tillsammans med mald fläskrumpa på låg hastighet i 2 minuter.

Blötlägg svintarmen i 30 minuter, låt rinna av och spola sedan med rent vatten.

Stoppa in korven i naturligt svintarm, vrid av korven och knyt änden.

Sterilisera en synål eller nål i kokande vatten och stick eventuella luftfickor i korven.

Torka korven med en ren kökshandduk eller låt den hänga på en sval, torr plats i en timme.

Rök med önskade bisquettes (jag använde Bradley Oak Bisquettes) mellan 140-160°F, tills en innertemperatur på 160°F uppnås.

Placera i ett isbad omedelbart efter att du tagit ut din Bradley Smoker.

Ek
 Trä

Ekbisquetter för Bradley Smokers

Det mest mångsidiga träet av dem alla är ek. Passar särskilt bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm och vilt.

Shop Now