Rökt lönnmarinerad Fläsktrafik Recept
Smakar så bra som det ser ut och det tar bara 2 - 3 timmar att bli redo. Medan de flesta traditionella kött för rökare kräver minst 6 timmar, kommer fläsktören att vara redo när den inre temperaturen når 160 F. För att se till att alltid ha en omedelbar termometer till hands.
Ingredients
1 Fläskfilé, silverskal och fett borttaget
Marinad:
4 vitlöksklyftor - finhackad
2 msk dijonsenap
½ kopp lönnsirap
1 tsk salt
½ tsk peppar
1 msk vegetabilisk olja
Preparation
Vispa ihop ingredienserna till marinaden.
Lägg filén och ingredienserna till marinaden i en fryspåse och låt marinera över natten i kylen.
Ta bort filén från marinaden.
Rök i 2 ½ - 3 timmar i förvärmd rökare vid 225°F med lönnbisquetter. Ta bort från rökaren när en innertemperatur på 160°F har uppnåtts.
Lönn
Trä
Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.
Shop Now