Smoked pork tenderloin recipe

Rökt lönnmarinerad Fläsktrafik Recept



Smakar så bra som det ser ut och det tar bara 2 - 3 timmar att bli redo. Medan de flesta traditionella kött för rökare kräver minst 6 timmar, kommer fläsktören att vara redo när den inre temperaturen når 160 F. För att se till att alltid ha en omedelbar termometer till hands.

Ingredients

1 Fläskfilé, silverskal och fett borttaget

Marinad:

4 vitlöksklyftor - finhackad

2 msk dijonsenap

½ kopp lönnsirap

1 tsk salt

½ tsk peppar

1 msk vegetabilisk olja

Preparation

Vispa ihop ingredienserna till marinaden.

Lägg filén och ingredienserna till marinaden i en fryspåse och låt marinera över natten i kylen.

Ta bort filén från marinaden.

Rök i 2 ½ - 3 timmar i förvärmd rökare vid 225°F med lönnbisquetter. Ta bort från rökaren när en innertemperatur på 160°F har uppnåtts.

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now