Pie plate of sausage and cheese quiche

Rökt Korv & Cheddar Quiche Recept



Det här receptet till Smoked Sausage & Cheddar Quiche har mycket ost och rökt smak för en rejäl frukost eller brunch. Du kan alltid använda en rökt ost i stället för Cheddar också.

Ingredients

8 frukostkorvar

3 ägg

½ kopp halv och halv grädde

½ tsk salt

¼ tsk mald svartpeppar

1 kopp riven cheddarost

19-tums förgräddade pajskal

Bradley Flavor Bisquettes - Äpple eller körsbär

Preparation

Röka frukostkorv:

Lägg frukostkorvarna sida vid sida på rökställ eller magiska mattor och se till att de inte rör vid varandra.

Starta rökaren med valfria träbisquetter (äpple eller körsbär fungerar mycket bra!). Ta upp rökaren till en temperatur på 250°F.

Lägg frukostkorvarna i rökaren och koka tills innertemperaturen når 160°F. Tiden kan variera beroende på korvarnas tjocklek och storlek. Vanligtvis kan det ta från 2 till 3 timmar.

Till quichen:

Värm ugnen till 375°F.

Skiva rökt korv i ½ tums bitar.

Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar i en skål. Rör ner den rökta frukostkorven och riven cheddar.

Häll äggblandningen i det förgräddade pajskalet. Se till att fyllningen är jämnt fördelad i pajskalet.

Sätt in i ugnen och grädda i 50 minuter, eller tills fyllningen stelnat.

Ta ut ur ugnen och låt vila i 5-10 minuter. Skiva och servera.

Körsbär
 Trä

Körsbärsbisquetter för Bradley Smokers

Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.

Shop Now